Wandelcoaching


pad bomen

Naar buiten!

Wandelen brengt je in beweging.
Wandelen leid je altijd ‘naar jezelf’.

Bij wandelcoaching vindt de coaching al wandelend plaats.
De meerwaarde van wandelcoaching is de positieve effecten van buiten zijn, de natuur als metafoor kunnen gebruiken, het letterlijk in beweging zijn, gerichte opdrachten en reflecties.

Wandelcoaching is een krachtige, inspirerende en een plezierige vorm van coaching.

Als wandelcoach loop ik letterlijk en figuurlijk met je mee.

Individuen en teams/afdelingen vinden verrassende antwoorden op vragen.

Wandelcoaching kan als geheel of als een onderdeel van een coachingstraject, een trainingsdag, teamdag, overleg of vergadering.

koeien aan de waalSamen met Flore Diekstra organiseert Eric van Lierop in 2017 bezinningstochten. Tijdens deze bezinningstocht volg je de machtige rivier de Waal om meer helderheid en stroming te krijgen in je leven en je werk. Als echte heldin/held ga je op zoek naar jezelf. Soms gaat dat makkelijk en zit je lekker in de flow. Soms stagneert het, alsof je tegen de stroom ingaat, en moet je obstakels overwinnen. De wijze rivier helpt je om oude patronen achter te laten en ruimte te maken voor nieuwe inzichten en vondsten. En wandelen langs de oevers geeft een diep gevoel van rust. Een gevoel van verbondenheid met jezelf, met de natuur binnenin je en die buiten je.

Vanuit PSC t KAN is Eric van Lierop aangesloten bij Wandelcoaching Gelderland

Klik hier om een artikel te lezen over wandelcoaching, verschenen op 25 september 2015 in Magazine, bijlage van o.a. de Gelderlander en Eindhovens Dagblad.

weblogo 2h 3vs

 

 

 

 

 

 

 

.