Duo coaching

Team MCNO de Wedren

Duo coaching

The best of both worlds!

Elke ontwikkeling gaat gepaard met verandering. Tijdens de duo coaching krijg je tools aangereikt om (nog) beter om te kunnen gaan met veranderingen. Of je nu leidinggevende/coach/begeleider bent en op zoek naar extra handvatten om je medewerker/cliënt/jezelf goed te kunnen ondersteunen of je bent medewerker/cliënt en hebt behoefte aan extra begeleiding op dit gebied. Verandering vraagt creativiteit, flexibiliteit, lef en empathie.

Thema’s die aan bod kunnen komen zijn:

  • Werk -privé balans
  • Werkdruk
  • Werkgeluk
  • Talentontwikkeling
  • Communicatie
  • Mentale Vitaliteit

Vanuit een duidelijke hulpvraag gaan we aan het werk met verschillende werkvormen. Met als resultaat; meer inzicht en regie krijgen op wat veranderingsprocessen teweeg kunnen brengen en hoe je daar actief in kunt acteren. Kortom; veerkracht bij verandering ontwikkelen.

Waar gaan we mee aan het werk?
 De Transitiecirkel, geïnspireerd op de Bonding Cycle van George Kohlrieser.
 Duale Procesmodel van Stroebe en Schut.
 De Verwerkingstaken van William Worden.
 De Drijfveren vanuit de Transactionele Analyse van Eric Berne.
 Het werken met visualisatiekaarten.
 Systemisch werken met vloerankers, poppetjes en/of voorwerpen.
 Wandelcoaching; integreren van de omgeving en elementen uit de natuur.

Het traject bestaat uit 6 bijeenkomsten;  De intake en evaluatie vindt plaats met Eric en Nannette samen en in de overige 4 sessies wordt je 2 x door Eric en 2 x door Nannette begeleidt.

Kosten voor het traject zijn: € 895,00 excl. B.T.W.

Solange Doesburg Smits, owner at Solis HBM
‘Onder de deskundige en vooral warme en positief-kritische begeleiding van Nanette en Eric heb ik de Duo coaching gevolgd. Vanuit de rijke ervaring die zij beiden hebben op het gebied van diverse coaching werkvormen hebben Nannette en Eric mij een aantal technieken en tools aangereikt die voor elke HR-professional, die mensen begeleiden bij veranderingsprocessen, heel nuttig zijn in de dagelijkse praktijk.

In 6 sessies komen een aantal theorieën en methoden aan bod, ondersteund met leesmateriaal, opdrachten, waardoor het een rijkgevulde workshop is. Daarbij sluiten zij steeds aan bij je eigen behoefte en leerproces en is er veel ruimte om vragen te stellen en te oefenen in een veilige omgeving. De afwisseling tussen Nannette en Eric maakte het voor mij heel leerzaam omdat zij beiden een hele andere manier van werken hanteren. Hierdoor is mijn gereedschapskist goed aangevuld met diverse werkvormen waaruit ik, afhankelijk van de behoefte, kan kiezen. Nannette en Eric zijn bovenal heel prettige en kundige mensen die oprecht de intentie hebben om je verder te brengen, wat heel motiverend werkt.

Ik raad de coaching dan ook zeker aan bij (HR-)professionals die op zoek zijn naar handvatten om medewerkers in hun organisatie nog effectiever in hun kracht te zetten’.