Werkplezier


Bevlogenheid en werkplezier!
Crujjf1

Wie wil bevlogen en met plezier aan het werk zijn? En wie gun je dit?
Iedereen, toch? En jezelf waarschijnlijk het meest, en terecht!

Bevlogenheid wil zeggen dat je hart hebt voor je werk. Je bent bereid je in te zetten om jezelf te verbeteren en vanuit die optiek presteer je voor de plek waar je werkt.

Als we onderzoeken* mogen geloven, valt er nog heel wat te winnen aan bevlogen werken. Deze onderzoeken laten zien dat slechts één derde of nog minder van de werknemers bevlogen aan het werk is!

Bevlogenheid en werkplezier komt en gaat.
In golfbewegingen, soms in langzame en soms in snelle bewegingen. Misschien wel in het tempo van de 7 vette en de 7 magere jaren. Of kijk naar de natuur, in het tempo van de jaargetijden. Het kan niet altijd lente of zomer zijn (althans, in Nederland niet). En voor de ander is de herfst of de winter weer een warme inspiratiebron tot bevlogenheid. Voor ieder is het accent en tempo verschillend.

Onze ervaring is dat er momenten zijn waarop alles vanzelf loopt. En er zijn momenten waarop de bevlogenheid opnieuw te zoeken is en weer gevonden (moet) kan worden. Daarvan bewust te worden en te zijn helpt om mogelijkheden te zien voor perspectief. Belangrijke vragen zijn dan: wat wil ik, wie ben ik, wat doe ik, wat kan ik, waar droom ik van en wat zijn mijn verlangens. Wat is interessant om op te pakken;( bijvoorbeeld) een gesprekje met een collega, een studie, een workshop, een stage, een sabbatical?

En ook, hoe kan ik de situatie bij minder werkplezier nu het hoofd bieden, waar zeg ik ja en waar zeg ik nee tegen, welke keuzes kan en heb ik dan te maken?

Een coachingstraject bestaat uit een intake, Plan van Aanpak en 6/7 bijeenkomsten van 1.5 uur.
Bij vergoeding door de werkgever zijn de kosten van dit traject € 1.575,00 excl. BTW.
Voor particuliere aanvraag hanteren wij aangepaste tarieven.

 
Heb je behoefte aan meer informatie? Bel of mail ons en wij informeren je graag verder.

*Bron: Effectory.